🚚 GRATIS FRAKT for ordre 1000kr eller mer 🤩
🚚 GRATIS FRAKT for ordre 1000kr eller mer 🤩
Handlekurv 0

Service og reparasjoner av Stöckli produkter

Stöckli er en familiebedrift basert i Sveits med sin oppstart i 1874 og har laget dōrrex mattørker i flere tiår. Alle produktene produsert av Stöckli kommer automatisk med 2 års fabrikkgaranti i henhold til norsk lovgivning om småelektronikk. Derimot opplever vi stadig tilbakemeldinger fra kunder som har brukt sine maskiner aktivt i 15-20 år uten problemer. Samlet er det solgt mange tusen tørker i Norge og vi er sikre på at produktene vi selger møter folks forventninger. 

Feil og reparasjoner
Som norsk forhandler tar vi hånd om alle forbrukerhenvendelser lokalt og opplever et meget lavt volum med produkter som levers med feil eller mangler. På det Europeiske kontinentet operer Stöckli et service senter for sine forhandlere for reparasjoner og lignende. Derimot er Norge ikke tilknyttet dette servicesenteret på grunn av veldig høye fraktkostnader tur/retur Sveits.

De få gangene de har opplevd problemer med produkter levert til norske kunder så stiller de med erstattningsmaskin om det er fabrikk feil.

Utslitt maskin?
Vi har også slike maskiner til salgs etter behov, hvor de kundene som har eksisterende brett og ekstrautstyr slipper å kjøpe hele pakker, men heller bytte ut kun maskinen etter mange år med bruk.

Har du flere spørsmål om våre produkter og teknisk støtte, ta gjerne kontakt på adrian@dehydrer.no


Eldre innlegg


Legg igjen en kommentar